Maatregelen in verband met het voorkomen van verdere verspreiding van het Coronavirus:

In verband met uw veiligheid en de veiligheid van het medische personeel  hebben Kim en ik, in overleg met de huisartsen, besloten om voorlopig geen consulten op de huisartspraktijken te laten plaats vinden.

Alle sessies zullen derhalve telefonisch plaats vinden, zoveel mogelijk op het tijdstip waarop dat met u werd afgesporken. We gaan er van uit dat u hier begrip voor heeft!

 

Praktijk Anneke Kortink publiceert maandelijks de actuele aanmeldingswachttijden en behandelingswachttijden op deze website.

De aanmeldingswachttijd is de wachttijd tussen aanmelding en het eerste intakegesprek.

De behandelingswachttijd is de wachttijd na het intakegesprek tot de start van de behandeling.

Dit zijn gemiddelde wachttijden, waardoor het kan voor komen dat de feitelijke wachttijd in individuele gevallen kan afwijken van deze gemiddelden.

 

Wij nemen uitsluitend patiënten aan die door de huisartsen van Huisartsenpraktijk Maartensdijk en Medisch Centrum Westbroek & Groenekan werden verwezen.

 

De aanmeldingswachttijd voor SGGZ bedraagt 6 weken.

Deze wachttijd is van toepassing voor verzekerden van alle zorgverzekeraars en voor alle hoofddiagnosegroepen zoals bijvoorbeeld depressieve stoornissen, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en somatoforme stoornissen.

De behandelingswachttijd bedraagt op dit moment: 4 weken

 

De aanmeldingswachttijd voor BGGZ bedraagt: 3 weken

De behandelingswachttijd bedraagt op dit moment : 1 week

Wanneer u de wachttijden te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat binnen 10 weken, vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

Contactgegevens

logo apk

Praktijk Anneke Kortink

Kerkdijk 36 A
3615BE Westbroek

Mw. drs. A.D. Kortink-Bosman

Klinisch psycholoog (BIG-Register: 69049276225)
Cognitief gedragstherapeut (VGCt®)
T: 06-53981048
E: apk@kortink.net

Mw. drs.  K. Bemelmans-Huijgen

Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-Register: 19061683825)
EMDR practitioner Europe (Vereniging EMDR NL)
T: 06-52855107
E: kpk@kortink.net