In geval van crisis kunt u contact opnemen met uw huisarts en buiten kantoortijden met de huisartsenpost in uw gemeente. In geval van crisis verzoeken wij u om zich niet bij ons aan te melden en om uw verwijzer u naar een andere instelling te laten verwijzen. Wij hebben immers géén crisidienst, zijn als zefstandig gevestigden niet in staat u dan te bieden wat u nodig heeft en kunnen daarnaast niet garanderen dat wij bereikbaar zijn buiten kantooruren om!

Praktijk Anneke Kortink publiceert maandelijks de actuele aanmeldingswachttijden en behandelingswachttijden op deze website.

De aanmeldingswachttijd is de wachttijd tussen aanmelding en het eerste intakegesprek. De behandelingswachttijd is de wachttijd na het intakegesprek tot de start van de behandeling. Dit zijn gemiddelde wachttijden, waardoor het kan voor komen dat de feitelijke wachttijd in individuele gevallen kan afwijken van deze gemiddelden. 

Wij kunnen op dit moment helaas uitsluitend patiënten aannemen die door de huisartsen van Huisartspraktijk Maartensdijk en Huisartsenpraktijk De Groene Kernen werden verwezen. 

WACHTTIJDEN:

SGGZ:

De aanmeldingswachttijd voor SGGZ bedraagt: 6 weken. De behandelingswachttijd voor SGGZ bedraagt op dit moment: 4 weken

Deze wachttijd is van toepassing voor verzekerden van alle zorgverzekeraars en voor alle hoofddiagnosegroepen zoals bijvoorbeeld depressieve stoornissen, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en somatoforme stoornissen.

Let op: helaas is er voor de SGGZ een aanmeldstop voor 2021 voor de verzekerden van het  cluster VGZ; Univé (Univé, Stichting Ziektekostenverzekering Krijgsmacht, Zekur, Zekur Natura en Zorgzaam verzekerd), VGZ (VGZ, IZZ, Bewuzt, MVJP,  IZA Zorgverzekeraar N.V. en UMC Zorgverzekeraar).

BGGZ:

De aanmeldingswachttijd voor BGGZ bedraagt: 2 weken. De behandelingswachttijd voor BGGZ bedraagt op dit moment : 1 week

Wanneer u de wachttijden te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat binnen 10 weken, vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

De vakantieplanningen van Kim en Anneke zullen op deze pagina worden weergegeven op het moment dat dit aan de orde is en er waarneming zal worden gerealiseerd. 

 

 

 

Contactgegevens

logo apk

Praktijk Anneke Kortink

Kerkdijk 36 A
3615BE Westbroek

Mw. drs. A.D. Kortink-Bosman

Klinisch psycholoog (BIG-Register: 69049276225)
Cognitief gedragstherapeut (VGCt®)
T: 06-53981048
E: apk@kortink.net

Mw. drs.  K. Bemelmans-Huijgen

Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-Register: 19061683825)
EMDR Europe practitioner (Vereniging EMDR NL)
T: 06-52855107
E: kpk@kortink.net