Praktijk Anneke Kortink publiceert maandelijks de actuele aanmeldingswachttijden en behandelingswachttijden op deze website.

De aanmeldingswachttijd is de wachttijd tussen aanmelding en het eerste intakegesprek.

De behandelingswachttijd is de wachttijd na het intakegesprek tot de start van de behandeling.

Dit zijn gemiddelde wachttijden, waardoor het kan voor komen dat de feitelijke wachttijd in individuele gevallen kan afwijken van deze gemiddelden.

Wij nemen voornamelijk patiënten aan die door de huisartsen van Huisartsenpraktijk Maartensdijk en Medisch Centrum Westbroek & Groenekan werden verwezen.

 

De aanmeldingswachttijd voor SGGZ bedraagt 5 weken.

Deze wachttijd is van toepassing voor verzekerden van alle zorgverzekeraars en voor alle hoofddiagnosegroepen zoals bijvoorbeeld depressieve stoornissen, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en somatoforme stoornissen.

De behandelingswachttijd bedraagt op dit moment: 1 week

Anneke kan in 2018 helaas geen patiënten meer aannemen die verzekerd zijn bij het cluster: CZ, Delta Lloyd en Ohra vanwege het bereiken van het omzetmaximum.

Er is op dit moment (vanaf september 2018) helaas ook een stop voor de verzekerden van alle labels van Zilveren Kruis Achmea vanwege het bereiken van omzetplafond. Vanaf januari 2019 kunnen pas weer nieuwe trajecten in de SGGZ worden gestart.

U kunt contact opnemen met de klantenservice van uw zorgverzekering. Deze kan behulpzaam zijn bij het zoeken naar een behandelaar in de regio die nog wel budget heeft.

De aanmeldingswachttijd voor BGGZ bedraagt: 3 weken

De behandelingswachttijd bedraagt op dit moment : 1 week

 Er is op dit moment (vanaf september 2018) helaas een stop voor de verzekerden van alle labels van Zilveren Kruis Achmea vanwege het bereiken van omzetplafond. Vanaf januari 2019 kunnen pas weer nieuwe trajecten in de BGGZ worden gestart.U kunt contact opnemen met de klantenservice van uw zorgverzekering. Deze kan behulpzaam zijn bij het zoeken naar een behandelaar in de regio die nog wel budget heeft.

 

Wanneer u de wachttijden te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken, vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

Contactgegevens

logo apk

Praktijk Anneke Kortink

Kerkdijk 36 A
3615BE Westbroek

Mw. drs. A.D. Kortink-Bosman

Klinisch psycholoog (BIG-Register: 69049276225)
Cognitief gedragstherapeut (VGCt®)
T: 06-53981048
E: apk@kortink.net

Mw. drs.  K. Bemelmans-Huijgen

Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-Register: 19061683825)
EMDR practitioner Europe (Vereniging EMDR NL)
T: 06-52855107
E: kpk@kortink.net